Malmgård Eldorado Brown Ale Alkossa

Malmgård Eldorado Brown Ale kausituotteena Alkoissa maaliskuusta. Uutuutemme on tummanruskea, pähkinäinen ja keksimäisen maltainen olut, joka saa reilusti hedelmäisiä aromeja El Dorado -humalalajikkeesta. Kotimaiset ohramaltaat ja speltti luovat täyteläisen rungon, joka taittuu loppua kohti kuivan pähkinäiseksi. Tuotetiedot: Alc. 6,0 % | 14,5 °P | 50 EBC | 50 EBU

Malmgård PROTO#13 hanassa 8.3. lähtien.

Sarjan avaava Proto#13 on vahvasti aromihumaloitu punaruskea ale, joka saa havuisia ja pihkaisia aromeita havupuun oksista. Trooppisen hedelmäiset humalan aromit sekä pihkaisuus jyräävät kuin Marjo Matikainen Oberstdorfissa vuonna 1987. Emme olleet varmoja putsattiinko Marjon sukset kuusen vai männyn oksilla, joten käytimme molempia. Saatavuus»

Uusmaalaiset pienpanimot esittäytyvät!

Malmgårdin Panimo on mukana HOK:in Pienpanimoviikoilla 3.3. - 31.3. Panimon edustaja Markku Pulliainen maistattaa oluita Ølhus Oslossa keskiviikkona 22.3. ja torstaina 23.3. panimomestarimme Tuomas Markkula kertoo oluen maailmasta ravintola Belgessä. Lista ravintoloista »

Malmgård Amarillo Tripel Alkossa helmikuussa

Tämä kullankeltainen Tripel-tyylinen ale löytyy Alkon käsityöläisolutvalikoimasta helmikuussa. Tuote on aromihumaloitu Amarillo-humalalla. Tuoksussa sitrushedelmäisyyttä ja maus-
teisuutta. Täyteläinen, kuivan mausteinen ja lämmittävä makukokonaisuus. Tuotetiedot: Alc. 9,0 % | 18,5 °P | 23 EBC | 35 EBU
Lisää aiheesta »

Uutuus - Malmgård Oak Porter

Bourbon-viskitynnyrilastuilla maustettu Malmgård Oak Porter on helmikuussa hanassa valittujen hyvien olutravintoloiden valikoimissa. Porterissa on täyteläinen, suklaisen paahtunut maku, jossa voi aistia tammitynnyrin tuomia vaniljaisia ja hieman savuisia sävyjä. Käy testaamassa.
Saatavuus »

Emmer Tripel Alkon vakiovalikoimaan!

Emmer Tripel päässyt hyvään seuraan Alkon vakiovalikoimaan. Vakkarilistalta löytyy myös Malmgårdin Belge, Dinkel, X-Porter ja Emmer IPA. Voit varmistaa lähimmän Alkosi hyllytilanteen tästä »

Komea olutvalikoima Alkossa!

Nyt löytyy huikea valikoima Malmgårdin oluita Alkosta! Vanhat tutut sekä komea kausivalikoima: Arctic Circle Ale, American Pale Ale ja Barley Wine − hae omasi ajoissa. Voit varmistaa lähimmän Alkosi hyllytilanteen
tästä »

Malmgård Jouluolut taas vähittäiskaupoissa!

Tänään enää 65 päivää JOULUUN! xmasclock.com»
Ei huolta. Jouluoluttamme löytyy jo laajalti sekä vähittäiskaupoista että ravintoloista. Nouda omasi!

Malmgård American Pale Ale nyt Alkossa!

Uutuustuotteemme Malmgårdin American Pale Ale on vaalean kuparinen ja amerikkalaisittain humaloitu pale ale. Oluen trooppisen hedelmäinen, havumetsäinen ja sitruksinen tuoksu syntyy kolmella amerikkalaisella humalalajikkeella. Makua täydentää tukevan maltainen mallasrunko. Jälkimaku on pitkä, vivahteikas ja reippaan katkera. Katso Alkon hyllytilanne tästä »

Uutuus Malmgård Eldorado Brown Ale hanassa 29.9.

Syksyn pähkinäinen uutuus hanassa 29.9. alkaen valituissa olutravintoloissa. Tummanruskea, pähkinäinen ja keksimäisen maltainen olut, joka saa reilusti hedelmäisiä aromeja El Dorado -humalalajikkeesta. Kotimaiset ohramaltaat ja Malmgårdin oman pellon speltti luovat täyteläisen rungon, joka taittuu loppua kohti kuivan pähkinäiseksi. Saatavuus »

Golden Ale – syyskuun erikoishanaolut

Malmgård Golden Ale on HOK-Elannon oluthuoneiden kuukauden olut syyskuun ajan. Tämä Ale on vaalea, brittiläisittäin humaloitu Golden Ale. Sen tuoksussa voi aistia brittiläisen pintahiivan tuomaa hedelmäisyyttä sekä Challenger ja Styrian Golding -humala
-lajikkeiden kevyen yrttimäisiä aromeita. Oman pellon vehnä ja kotimainen ohramallas luovat oluelle pehmeän rungon. Jälkimaussa maistuu täyteläinen maltaisuus sekä salakavalasti hiipivä humalan katkeruus. Käyhän juomassa! Saatavuus »

Malmgård Proto#12 hanassa ke 14.9.

Kaikissa tämän vuoden Proto-oluissa on käytetty kauraa eri muodoissa. Kauden kolmannen oluen kohdalla tämä vietiin aivan uudelle tasolle. Proto#12 on tukevan maltainen, maltillisesti humaloitu Scotch Ale joka saa tummanruskean värinsä paahdetusta oman pellon kaurasta. Täyteläisen ja tasapainoisen maun kruunaa pyökki-
savustetun kauran vivahteikkaat ja savuiset aromit. Oluenpano on meillä käsityötä – ja niin on savustaminenkin. Tuotteessa käytetty savukaura savustettiin itse oman pellon kaurasta! Saatavuus»

Uutuus – Malmgård Omenasiideri

Panimon uutuustuotetta Malmgårdin Omenasiideriä saatavana pian hyvin varustetuista vähittäistavarakaupoista kautta maan. Tuote on kuiva suodattamaton täysomenasiideri. Tyypiltään siideri on kevyt, raikas ja ihanan omenainen, jälkimaussa tuntuu kuiva omenan puraisu.

Proto#11 hanassa 8.6.!

Kesän Proto-oluessa rikoimme perinteisiä oluttyylien rajoja lisäämällä saksalaistyyliseen vehnäolutreseptiin oman pellon kauraa sekä kauramallasta. Kevyt humalointi, vehnähiivan hedelmäiset aromit sekä kauran täyteläisyys luovat ainutlaatuisen makukokonaisuuden. Kunnioitamme saksalaista vehnäolut-
perinnettä, mutta haluamme tehdä oluita ennakkoluulottomasti ja omalla tyylillämme! Katso saatavuus»

Uutuusolut Malmgård APA hanassa 14.4. lähtien

Tätä täyteläistä ja puraisevan raikasta olutta tehtiin rajoitettu erä kevään iloksi. Tässä mainio syy käydä avaamassa terassikausi, löydä omasi, lista olutravintoloista tästä » Tuotetiedot: 75 EBU | 23 EBC | 13 °P - Maltaat: Pilsner, Vienna ja suklaamallas - Humalat: Pekko, Centennial, Mosaic

Malmgård Imperial IPA myös Alkossa

Uutuustuotteemme Malmgård Imperial IPA löytyy nyt myös Alkon hyllyiltä kautta maan! Tätä vivahteikasta ja lämpimän maltaista kausituotetta saatavana rajoitetun ajan. Voit varmistaa lähimmän Alkosi tilanteen tästä »

PROTO#10 avasi sarjan

Tämän vuoden Proto-sarjan teemaksi valittiin ”kauraa kolmella tavalla”. Kaikissa Proto-oluissa käytetään kauraa eri muodoissa. Luvassa on siis monipuolinen kattaus oman pellon viljalla höystettyjä herkkuja.
Sarjan avaava Proto#10 on Malmgårdin tasapainoisella tyylillä pantu brittiläishenkinen ale. Se saa erityistä pehmeyttä ja täyteläisyyttä oman pellon kaurasta. Tukevan maltaisen maun viimeistelee Northern Brewer ja East Kent Golding -humalalajikkeiden tuoma viipyilevän katkera jälkimaku. Saatavuus »

HOK-Elanto IPA viikot7.3.–31.3

Panimon uusi tulokas Malmgård Imperial IPA maistettavissa HOK-Elannon olutravintoloiden India Pale Ale festivaaleilla 7.3.–31.3. Tarjolla on komea joukko luonteikkaita huippuoluita. Meidän IPA:n tunnistat sen reilun hedelmäisestä tuoksusta. Maussa myös emmervehnän pehmeyttä ja lämmittävää maltaisuutta. Lopun viimeistelee vivahteikas ja katkera jälkimaku. Eikun maistamaan!

Malmgård Emmer IPA Alkon vakiovalikoimaan 4.2. lähtien

Emmer vehnän ominaisesta mausta tuttu ja napakka Malmgård Emmer IPA löytyy myös Alkon vakiovalikoimasta 4.2. lähtien. Tiesithän, että voit varmistaa lähimmän myymäläsi hyllytilanteen Alkon sivuilta täältä »

Hyvä Tuomas 2015 valittu!

Olutliitto on nimennyt vuoden 2015 Hyviksi Tuomaiksi suomalaisen oluenvalmistuksen grand old manin Esko Pajusen sekä oman panimomestarimme Tuomas Markkulan . Tunnustus myönnetään vuosittain ansiokkaasta työstä suomalaisen olutkulttuurin hyväksi. Nimitykset julkistettiin Olutliiton tilaisuudessa panimoravintola Bryggeri Helsingissä Tuomaan päivänä 21. joulukuuta. Lue lisää täältä ».