Malmgård Proto#16 hanassa 7.3.

Vuoden 2018 Proto-sarjan käynnistävä Proto#16 on punertavasävyinen, tasapainoisen maltainen IPA. Jokainen miettiköön itse onko tämä West Coast, East Coast vai kenties South Coast -tyylinen IPA. Me unohdimme turhan luokittelun ja keskityimme panemaan olutta Malmgårdin tyyliin. Kotimaista ohramallasta, speltin tuomaa pähkinäisyyttä ja tummien maltaiden karamellimaisia vivahteita. Humaloinnissa ensin aromaattista hedelmäisyyttä ja jälkimaussa hiljalleen voimistuvaa katkeruutta. Maku, joka houkuttelee nautimaan toisenkin kulauksen. Kippis!
Saatavuus »

Malmgård Proto#15 hanassa 6.9.

Proto#15 on syvän punaruskea, tukevan maltainen olut, jonka tuoksussa voi aistia katajan aromeita sekä kanervan tuomaa kevyttä yrttimäisyyttä. Maltillisen katkerohumaloinnin sävyttämä jälkimaku on pitkä, täyteläisen maltainen, lämmittävä ja vivahteikas.
Saatavuus »

Kipin kapin kauppaan

Malmgård Red Ale 4,7% löytyy nyt hyvin varustetuista vähittäistavarakaupoissa kautta maan. Tämä maistuva Ale on vahvasti aromihumaloitu punaruskea ale, joka saa 
havuisia ja pihkaisia aromeita männyn oksista. Hae omasi ja kerro mitä pidit! #malmgardinpanimo

Malmgård Arctic Cider Alkon vakkariksi

Malmgård Arctic Cider nyt Alkon vakiovalikoimassa! Tämä erittäin kuiva, täysomenasiideri on maustettu katajalla.


Katso lähimmän Alkosi hyllytilanne tästä »

Uutuus Malmgård Idaho Wheat hanassa!

Malmgårdin Idaho Wheat HOK oluthuoneiden kuukauden oluena heinäkuussa. Tässä raikkaan kesäisessä vehnäoluessa Malmgårdin oman pellon perinneviljat tekevät tuttavuutta Idaho #7 -humalalajikkeen kanssa.
Saatavuus»

8 vuotta oluen juhlaa!

Tänään on kulunut tasan kahdeksan vuotta siitä, kun Malmgårdin Panimolla keitettiin ensimmäinen olut. Sittemmin keittoja on kertynyt pitkälti toista tuhatta, ja erilaisia reseptejäkin yli 70.
Syntymäpäivän kunniaksi haluamme kiittää kaikkia työtovereita, ystäviä ja yhteistyökumppaneita vuosien varrelta. Erityiskiitos kuuluu lukuisille tuotteidemme ystäville ympäri maailman. Pidetään keittopadat kuumina ja olutkulttuurin lippu korkealla!
− Terveisin, Malmgårdin Panimon väki

Malmgård PROTO#14 hanassa 7.6.

Vuoden 2017 Proto-sarjassa menemme 100-vuotiaan Suomen kunniaksi metsään. Kaikissa tuotteissa käytetään perinteisten oluen raaka-aineiden ohella kotimaisen metsän antimia. Proto#14 on kesäisen raikas suomalaisilla metsämarjoilla maustettu vehnäolut. Sen hedelmäistä ja vehnäisen pehmeää makua sävyttävät mustikan pyöreä marjaisuus sekä karpalon hapokkuus. Myös oluen värissä voi havaita marjojen tuomia punertavia värisävyjä. Saatavuus»

Uutuus – Malmgård Emmer Pale Ale

Malmgård Emmer Pale Ale nyt K-ryhmän kaupoissa. Uutuutemme on kesäisen hedelmäisesti humaloitu pale ale, jolle oman pellon emmer-vehnä antaa erittäin pehmeän ja kevyen maltaisen rungon. Jälkimaussa tuntuu emmervehnän pehmeyttä sekä runsas ja vivahteikas humalan katkeruus. Tuotetiedot: Alc. 4,4 % | 10,5 °P | 14 EBC | 50 EBU

Malmgård Eldorado Brown Ale Alkossa

Malmgård Eldorado Brown Ale kausituotteena Alkoissa maaliskuusta. Uutuutemme on tummanruskea, pähkinäinen ja keksimäisen maltainen olut, joka saa reilusti hedelmäisiä aromeja El Dorado -humalalajikkeesta. Kotimaiset ohramaltaat ja speltti luovat täyteläisen rungon, joka taittuu loppua kohti kuivan pähkinäiseksi. Tuotetiedot: Alc. 6,0 % | 14,5 °P | 50 EBC | 50 EBU

Malmgård PROTO#13 hanassa 8.3. lähtien.

Sarjan avaava Proto#13 on vahvasti aromihumaloitu punaruskea ale, joka saa havuisia ja pihkaisia aromeita havupuun oksista. Trooppisen hedelmäiset humalan aromit sekä pihkaisuus jyräävät kuin Marjo Matikainen Oberstdorfissa vuonna 1987. Emme olleet varmoja putsattiinko Marjon sukset kuusen vai männyn oksilla, joten käytimme molempia. Saatavuus»

Uusmaalaiset pienpanimot esittäytyvät!

Malmgårdin Panimo on mukana HOK:in Pienpanimoviikoilla 3.3. - 31.3. Panimon edustaja Markku Pulliainen maistattaa oluita Ølhus Oslossa keskiviikkona 22.3. ja torstaina 23.3. panimomestarimme Tuomas Markkula kertoo oluen maailmasta ravintola Belgessä. Lista ravintoloista »

Malmgård Amarillo Tripel Alkossa helmikuussa

Tämä kullankeltainen Tripel-tyylinen ale löytyy Alkon käsityöläisolutvalikoimasta helmikuussa. Tuote on aromihumaloitu Amarillo-humalalla. Tuoksussa sitrushedelmäisyyttä ja maus-
teisuutta. Täyteläinen, kuivan mausteinen ja lämmittävä makukokonaisuus. Tuotetiedot: Alc. 9,0 % | 18,5 °P | 23 EBC | 35 EBU
Lisää aiheesta »

Uutuus - Malmgård Oak Porter

Bourbon-viskitynnyrilastuilla maustettu Malmgård Oak Porter on helmikuussa hanassa valittujen hyvien olutravintoloiden valikoimissa. Porterissa on täyteläinen, suklaisen paahtunut maku, jossa voi aistia tammitynnyrin tuomia vaniljaisia ja hieman savuisia sävyjä. Käy testaamassa.
Saatavuus »

Emmer Tripel Alkon vakiovalikoimaan!

Emmer Tripel päässyt hyvään seuraan Alkon vakiovalikoimaan. Vakkarilistalta löytyy myös Malmgårdin Belge, Dinkel, X-Porter ja Emmer IPA. Voit varmistaa lähimmän Alkosi hyllytilanteen tästä »

Komea olutvalikoima Alkossa!

Nyt löytyy huikea valikoima Malmgårdin oluita Alkosta! Vanhat tutut sekä komea kausivalikoima: Arctic Circle Ale, American Pale Ale ja Barley Wine − hae omasi ajoissa. Voit varmistaa lähimmän Alkosi hyllytilanteen
tästä »

Malmgård Jouluolut taas vähittäiskaupoissa!

Tänään enää 65 päivää JOULUUN! xmasclock.com»
Ei huolta. Jouluoluttamme löytyy jo laajalti sekä vähittäiskaupoista että ravintoloista. Nouda omasi!

Malmgård American Pale Ale nyt Alkossa!

Uutuustuotteemme Malmgårdin American Pale Ale on vaalean kuparinen ja amerikkalaisittain humaloitu pale ale. Oluen trooppisen hedelmäinen, havumetsäinen ja sitruksinen tuoksu syntyy kolmella amerikkalaisella humalalajikkeella. Makua täydentää tukevan maltainen mallasrunko. Jälkimaku on pitkä, vivahteikas ja reippaan katkera. Katso Alkon hyllytilanne tästä »

Uutuus Malmgård Eldorado Brown Ale hanassa 29.9.

Syksyn pähkinäinen uutuus hanassa 29.9. alkaen valituissa olutravintoloissa. Tummanruskea, pähkinäinen ja keksimäisen maltainen olut, joka saa reilusti hedelmäisiä aromeja El Dorado -humalalajikkeesta. Kotimaiset ohramaltaat ja Malmgårdin oman pellon speltti luovat täyteläisen rungon, joka taittuu loppua kohti kuivan pähkinäiseksi. Saatavuus »

Golden Ale – syyskuun erikoishanaolut

Malmgård Golden Ale on HOK-Elannon oluthuoneiden kuukauden olut syyskuun ajan. Tämä Ale on vaalea, brittiläisittäin humaloitu Golden Ale. Sen tuoksussa voi aistia brittiläisen pintahiivan tuomaa hedelmäisyyttä sekä Challenger ja Styrian Golding -humala
-lajikkeiden kevyen yrttimäisiä aromeita. Oman pellon vehnä ja kotimainen ohramallas luovat oluelle pehmeän rungon. Jälkimaussa maistuu täyteläinen maltaisuus sekä salakavalasti hiipivä humalan katkeruus. Käyhän juomassa! Saatavuus »

Malmgård Proto#12 hanassa ke 14.9.

Kaikissa tämän vuoden Proto-oluissa on käytetty kauraa eri muodoissa. Kauden kolmannen oluen kohdalla tämä vietiin aivan uudelle tasolle. Proto#12 on tukevan maltainen, maltillisesti humaloitu Scotch Ale joka saa tummanruskean värinsä paahdetusta oman pellon kaurasta. Täyteläisen ja tasapainoisen maun kruunaa pyökki-
savustetun kauran vivahteikkaat ja savuiset aromit. Oluenpano on meillä käsityötä – ja niin on savustaminenkin. Tuotteessa käytetty savukaura savustettiin itse oman pellon kaurasta! Saatavuus»