Haluatko kysyä jotain oluista tai Malmgårdista? Tartu luuriin – me vastaamme varmasti!

Panimo & vierailut

Malmgårdin panimo sijaitsee Itä-Uudellamaalla 1h ajomatkan päässä Helsingistä. Järjestämme panimokierroksia sekä olutmaisteluita aina tilauksesta. Soita ja kysy lisää numerosta 040 168 5271 tai laita meille sähköpostia osoitteeseen malmgard @ malmgard.fi – kehitetään teille hauska vierailu yhdessä!

Herkkuja kartanopuodista

Panimon kyljessä toimii Malmgårdin tilan kartanopuoti, jossa myydään panimon tuoreita oluita, kartanon tiluksillla tuotettuja ruoka- ja olutherkkuja sekä muiden pientuottajien valikoimaa. Piipahda käymään, nappaa herkkuja mukaan ja kurkista samalla panimon puolelle – lämpimästi tervetuloa! Kartanopuodin aukioloajat »

Mistä ostaa oluitamme?

Voit ostaa oluitamme K-Citymarketeista, Prismoista sekä hyvin varustetuista supermarketeissa kautta maan. Löydät tuotteitamme myös Alkosta niin hyllystä kun tilausvalikoimasta.

Tarjolla myös olut- ja ruokaravintoloissa

Malmgårdin oluita löydät korkeatasoisista olutravintoloista kautta maan. Koska laadukas olut sopii erinomaisesti myös hyvän ruoan rinnalle, löydät tuotteitamme myös useiden ruokaravintoloiden juomalistalta. Pidä siis listaa silmällä!

Myynti ravintoloihin

Ravintola-asiakkaana voit tilata oluitamme virallisen jakelu-ja tilauskanavamme Diamond Beveragesin kautta. Malmgårdia löydät myös monien tukkujen valikoimista. Autamme mielellään sopivan jakelukanavan löytämisessä, soita niin jutellaan lisää!

Vienti ulkomaille

Viemme Malmgårdia maailmalle Ruotsiin, Tanskaan, Norjaan ja Viroon. Aika ajoin olueemme voi törmätä myös USA:ssa ja Kanadassa. Hyvä paikka mielessä, minne viedä oluttamme? Kerro lisää ja ota yhteys Stefan Nymaniin.

SIJAINTI

Malmgårdin panimo sijaitsee Itä-Uudellamaalla 1h ajomatkan päässä Helsingistä.

Osoitteemme:
Malmgård 53
07720 Malmgård
Katso kartta»

RAVINTOLAMYYNTI & JAKELU

Markku Pulliainen
puh. 050 329 7234
markku.pulliainen(a)malmgard.fi

MYYNTI & MARKKINOINTI

Stefan Nyman
puh. 040 594 4744
stefan.nyman(a)malmgard.fi