Malmgård Proto#16 på fat 7.3.

Malmgård PROTO #16 startar 2018 årets Proto serie. En rödaktig välbalanserad IPA. Här får var och en själv besluta om denne IPA är i stil av Västkust, Östkust eller möjligen en IPA från Sydkusten. Vi på Malmgård slopade alla tankar om klassificering gällande denna IPA. Vi koncentrerade oss endast på att brygga ett öl i Malmgårds stil. Ett öl med Inhemskt kornmalt, spelt vetets nötaktighet och karamellaktiga nyanser från den aningen mörka malten. Från humlet träder först fram den aromatiska fruktigheten. I eftersmaken en ökande humlebeska. En smakhelhet som lockar till att avnjuta än en klunk till. SKÅL.

Malmgård Proto#15 på fat 6.9.

Proto #15 är ett bastant öl med en djup rödbrun färg. I doften toner av enris samt lätt örtighet härstammande från ljung. Eftersmaken är lång, mjukt maltig, värmande och nyansrik. Allt detta kronas av en behaglig dos av aromhumle.
Öl-restaurangerna»

Hop hop till butiken

Malmgård Red Ale 4,7% finns att köpa på välutrustade matbutiker runt om i Finland. Det här är ett aromhumle rikt rödbrunt ale smaksatt med tall kvistar. I smaken toner av barr och koda. Smaka på vår nya Red Ale och berätta oss gärna vad du tyckte! #malmgardinpanimo

Malmgård Arctic Cider på Alko

Malmgård Arctic Cider nu i Alkos ordinarie sortiment! Detta o-filtrerade extra torra äppelcider är smaksatt med färska enriskvistar.


Kontrollera tillgängligheten på din närmast Alko butik här »

Nyhet Malmgård Idaho Wheat på fat!

Malmgårds Idaho Wheat månadens öl i Juli på HOK öl-husenas kampanj. Ett sommar fräscht vete-öl med citrus aromer från Idaho #7 humlet och mjukhet frånMalmgårds eget lantvete. Öl-restaurangerna »

8 år sedan!

Till äran på vår födelsedag vill vi tacka alla våra medarbetare, vänner samt alla våra sammarbets parter som vi lärt oss känna under dessa år.

Ett extra stort tack till alla flertaliga vänner av våra öl och cider runt om i världen. Vi fortsätter att brygga och håller ölkulturens flagga upp i topp!

Hälsningar från oss alla på bryggeriet

Malmgård PROTO#14 på fat 7.6.

Under år 2017 kör vi Proto-serien tillsammans med 100 åriga Finland rakt ut i skogen. I alla årets öl använder vi oss av traditionella öl ingredienser och utbudet ur våra inhemska skogars utbud. Proto#14 är ett sommar fräscht vete-öl smaksatt med skogsbär. Dess fruktiga och samt mjuka smak kronas av blåbärens runda mjuka smak och syrligheten från tranbär. I färgen rödaktiga toner från bären.
Öl-restaurangerna »

Nyhet – Malmgård Emmer Pale Ale

Malmgård Emmer Pale Ale nu att få hos K-butikerna. Ett sommarfräscht öl i Pale Ale stil med toner av frukt från humlet. Ölet får sin mjuka och lätt maltiga stomme av Emmer vetet från de egna åkrarna. I eftersmaken mjukhet från Emmer vetet samt en riklig och nyansrik dos av humlebeska. Produktinformation: Alc. 4,4 % | 10,5 °P | 14 EBC | 50 EBU

Malmgård Eldorado Brown Ale nu på Alko

Säsongs ölet Eldorado Brown Ale finns nu att få på Alko. Ett mörkbrunt, nötaktigt öl som får rikligt med fruktiga aromer från El Dorado -humlet. Det inhemska kornmaltet tillsammans med spelt vetet från Malmgårds egna åkrar bygger en perfekt stomme för ölet, som avslutas med en torr nötaktig smak. Ölet kronas av det krispiga El Dorado –humlet vilket framhäver den långa och nyansrika eftersmaken med mångsidiga aromer av frukt. Produktinformation: Alc. 6,0 % | 14,5 °P | 50 EBC | 50 EBU

Malmgård PROTO#13 på fat 8.3.

Proto #13 är ett rödbrunt aromhumlerikt ale som får en hel del av barr och koda aromer från mängder av barr kvistar. Humlens tropiska fruktaromer samt nyanser av koda trycker på som självaste Marjo Matikainen i Oberstdorf år 1987. Vi var inte säkra på om Marjos skidor putsades rena av gran eller tall kvistar, så vi använde oss av bägge två (havuja perkele).
Öl-restaurangerna »

Nylands-läns mikrobryggerier presenterar sig!

Malmgårds Bryggeri är med i HOK gruppens mikrobryggeri kampanj den 3.3. – 31.3. Bryggeriets representant Markku Pulliainen provsmakar våra öl på Ølhus Oslo onsdagen 22.3 och på torsdagen 23.3 föreläser samt provsmakar vår Bryggmästare Tuomas Markkula Malmgårds öl på restaurang Belge. Öl-restaurangerna »

Malmgård Amarillo Tripel på Alko i februari

Detta gyllene gula ale i Tripel stil finner du på Alko butikernas hantverksöl kampanj som går av stapeln i Februari. Amarillo Tripel har en riklig arom som härstammar från Amarillo humlet. I doften rikligt med sitrus samt kryddighet. En fyllig och värmande smakupplevelse med en aningen torr kryddighet. Produkt info: Alc. 9,0 % | 18,5 °P | 23 EBC | 35 EBU Läs mer »

Nyhet - Malmgård Oak Porter

Malmgård Oak Porter, smaksatt med flisor från Bourbon-whiskytunnor finns i February på noggrant utvalda öl-restauranger. Oak Porter är fyllig och har en rostad choklad smak med toner av vanilj och rök från ek-tunnor. Se listan på restaurangerna vår du kan gå in och smaka:
här »

Alko sortimentet växer

Malmgård Emmer Tripel finns nu att få i Alkos ordinarie sortiment. På ordinarie sortiment listan finns även Malmgårds Belge, Dinkel, X-Porter och Emmer IPA. Kolla tillgängligheten hos din närmast Alko butik här »

Vårt smakrika Ale-öl sortiment på Alko

Du hittar Malmgårds rikliga ordinarie Ale-öl sortiment på Alko samt våra olika fina säsongs öl: Arctic Circle Ale, American Pale Ale och Barley Wine. Kontrollera tillgängligheten i din närmaste Alko butik här » − och köp nu, i god tid!

Malmgård Julöl nu i butikerna

Nu bara 65 dagar till JUL! xmasclock.com» Ingen fara. Vårt Julöl finns nu igen i butikerna och restaurangerna runt om i Finland. Skynda efter ditt!

Nyhet! Malmgård American Pale Ale på Alko

Vårt nylanserade öl Malmgård American Pale Ale, finns nu att köpa på Alko. Detta säsongs öl är jus kopparfärgad ale. Doft av grapefrukt och barrskog. Fyllig maltstomme. Eftersmaken fruktig och med en kodaktig humlerik beska. Smakar bäst tempererad 8-10 grader. Kontrollera tillgängligheten i din närmast Alko butik här »

Malmgård Eldorado Brown Ale på fat 29.9.

Höstens nyhet, en fräsch nötaktig Eldorado Brown Ale 6,0% på fåt från och med 29.9. En god orsak att besöka restaurangen/puben nära dig. Se listan var du kan njuta av detta öl här»

Golden Ale – september månadens special på fat

Malmgård Golden Ale är valt till september månadens öl hos HOK-Elanto öl -hus/restauranger. Golden Ale är ett ljust ale i brittisk stil. I doften finner man den brittiska över jästens fruktighet samt Challenger och Styrian Golding humlens lätta aromer av örter. Vetet och det inhemska kornmaltet ger ölet dess mjuka stomme. I eftersmaken fyllig malt och en humlebeska som sakta träder fram. Gå ut och tag ett glas. Se var»

Malmgård PROTO#12 på fat 14.9.

I alla årets Proto-öl använder vi oss av havre i olika format. Årets tredje Proto förde vi till en helt ny nivå. Proto#12 är en Scotch Ale med riklig malt och en måttlig mängd humle. Den mörkbruna färgen härstammar från den rostade havren från Malmgårds egna åkrar. Smaken på detta fylliga välbalanserade öl kronas av havren som är rökt med bok på Malmgård. Ett öl med nyansrika rök aromer. Att brygga öl på Malmgård är ett genuint hantverk. Så är det också med att röka vårt havre.
Se var »